Inhoud bewerken

Over Bessems Dranken

Over BESSEMS DRANKEN

BESSEMS DRANKEN is dé groothandel voor dranken in de regio Limburg. Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele partner, die naast het aanbieden van een compleet assortiment ook met je meedenkt?
Ons bedrijf werd in 1924 opgericht in het Maasdorpje Borgharen en is tegenwoordig gevestigd aan de Balijeweg in Maastricht. We zijn er trots op dat inmiddels de vierde generatie actief is binnen ons familiebedrijf.
Wij zijn een ‘Multibrand’ en onafhankelijke drankengroothandel en leveren een compleet assortiment pilseners, speciaalbieren, frisdranken, wijnen en gedistilleerd. Met ons ruime aanbod weten wij aan vrijwel iedere vraag te voldoen.

Wederzijds respect

Bessems wordt gerespecteerd door de branche en werkt zeer nauw samen met de verschillende brouwers, frisdrankleveranciers en (wijn) importeurs.
Eric Bessems; “Dat respect is wederzijds, we respecteren bijvoorbeeld de lichtbakken aan de gevels van de horecazaken. We leveren alleen het merk pilsener dat de zaak uitstraalt. Brouwerijen investeren in tapinstallaties, in uitstraling en vaak veel meer in een bedrijf. Dan ben je elkaars partner en die relatie respecteren wij. Normen en waarden zijn voor ons belangrijk.
Bessems koopt rechtstreeks in bij brouwerijen, distillateurs en officiële importeurs waardoor we met vertegenwoordigers in de markt respectvol omgaan en op een prettige, eerlijke manier zaken doen.

‘Die drie ‘S’-en in onze naam? Die staan voor SERVICE, SERVICE en SERVICE!

Bessems Dranken is een no-nonsense familiebedrijf waar service en oplossingsgerichtheid altijd op de eerste plaats komen. Vandaag besteld, betekent morgen in huis. Een tweede levering in dezelfde week? Doen wij niet moeilijk over! Onze chauffeurs zetten jouw bestelling daar neer, waar jij deze graag wilt hebben. Wij denken mee met de behoeften van onze klanten en doen nét dat beetje extra waarmee we je ontzorgen.

Stuur ons een bericht

CONTACT INFORMATIE

BESSEMS DRANKEN

Vragen? Onze service nodig?
Neem gerust contact met ons op.